Aanmelden

 
Uw kind aanmelden

Wij zijn blij met uw belangstelling voor ons Kindcentrum. Het kiezen van de juiste basisschool voor uw kind is iets om even de tijd voor te nemen. U wilt zich vooraf een zo goed mogelijk beeld vormen van de scholen in de buurt. Vragen zoals: hoe is de sfeer, voelt mijn kind er zich veilig en prettig en spreekt het onderwijssysteem ons aan. Dit zijn vragen waar u waarschijnlijk mee bezig bent.

 

Wilt u weten of Kindcentrum de Hobbit de juiste plek is voor uw kind?

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons Kindcentrum en u verder te laten informeren. Maak gerust een afspraak met onze directeur Petra Drijkoningen voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Dat kan via: administratie@kcdehobbit.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Ons Kindcentrum bestaat uit 2 locaties. Locatie Laaghemaal voor de onderbouw (groep 1 t/m 4) en Locatie Hoge Kamp voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8). Voor de onderbouw starten wij na deze zomer met nieuwbouw.

Zit uw kind al op een andere school of heeft u nog geen rondleiding gehad? Dan vragen wij u eerst contact op te nemen om een kennismaking en/of een rondleiding te plannen.

U kunt een aanmeldformulier bij onze administratie ophalen op locatie Hoge Kamp of direct hier downloaden. Het ingevulde formulier kan via de mail worden verstuurd (administratie@kcdehobbit.nl) of bij de administratie worden ingeleverd. Opsturen kan natuurlijk ook:

KC de Hobbit
Hoge Kamp 9
5247 WH Rosmalen

Voor schooljaar 2024-2025 zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor kinderen die 4 jaar oud worden tussen 1 augustus 2024 en 31 juli 2025.

 

NB: Wij volgen het Aanmelding & Toelatingsbeleid voor Kindcentra in de gemeente ’s-Hertogenbosch (SSPOH)