Nieuwbouw

 

Update: 24 juni 2024

Op maandag 8 juli 2024 wordt de aannemingsovereenkomst getekend door Ankie de Laat van het CvB van ATO, onder toeziend oog van alle betrokken partijen. Op dat moment is officieel de opdracht gegeven aan de Burgland (de aannemer) en zullen zij na de Bouwvak starten met de grondwerkzaamheden

Update: 15 mei 2024

Op 26 april 2024 heeft ATO besloten tot het voornemen tot gunning van de opdracht aan Burgland Bouw voor de daadwerkelijk realisatie van de nieuwbouw voor Kindcentrum De Hobbit. Op dit moment vinden de startgesprekken plaats met deze aannemer en worden de plannen doorgesproken. Er wordt gekeken naar optimalisaties en als alles goed verloopt, kan eind mei / begin juni 2024 de handtekening worden gezet onder de Realisatieovereenkomst. De bouwvoorbereiding begint dan echt en na de bouwvak ook het echte bouwen buiten.

De aannemer heeft een klein jaar nodig voor het bouwen; dus als het ons meezit, is de aannemer in de zomervakantie 2025 klaar voor de oplevering en kunnen we schooljaar 2025-2026 starten in ons nieuwe Kindcentrum.

Bijna klaar voor de echte bouw buiten!