Voor- en Naschoolse opvang

Bij ons op school wordt de voor- en naschoolse opvang verzorgd door BSO 't Haaienhonk
BSO ‘t Haaienhonk heeft een heel eigen karakter. Het is niet te vergelijken met 'gewone' kinderopvang. De kinderen gaan naar school en hun leefwereld verandert voortdurend. Toch hebben de allerkleinsten, juist na school in het begin nog de behoefte aan de geborgenheid en het veilige ‘thuishonk’ dat ze bij BSO ’t Haaienhonk vinden. Naarmate ze ouder worden ontstaat steeds meer de behoefte om te gaan ondernemen.

Elke dag een onvergetelijk avontuur
De invulling van activiteiten, zowel binnen als buiten onze vestigingen, is op de verschillende leeftijdsgroepen afgestemd en in lijn met onze kernwaarden natuurbeleving, creativiteit, sport & beweging en cultuur. En ook: gezondheid, bewustwording, inspiratie en flexibiliteit. Niets moet, alles mag! Het programma varieert dagelijks en is een mix van vrij spelen en gerichte spel- en sportactiviteiten.

Vertrouwde medewerkers
Een vast team van herkenbare en professioneel opgeleide medewerkers zorgt vol enthousiasme voor een uitdagende speelplek waar kinderen voor of na school en/of tijdens vakanties kunnen spelen met leeftijdsgenoten en binnen een veilige omgeving lekker lol kunnen trappen. Wij zorgen dat ze de schooldag van zich af kunnen schudden en een onvergetelijke tijd hebben bij de BSO.

Natuurbeleving
Wij zijn regelmatig in de frisse buitenlucht te vinden voor een veelvoud aan activiteiten. Buiten zijn is gezond en daarnaast vergroot het ook het plezier van kinderen. Moestuinen, ecologische speelzones, veel dieren en grootse groene buitenspeelruimten vormen het toneel hiervoor. Dit alles onder het motto “Weer of geen weer, vies worden mag!”.

Opvang passend bij uw behoefte
Met uitgebreide keuze uit verschillende opvangvormen en aanvullende services bieden we u zoveel mogelijk flexibiliteit met opvang die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Het combineren van werk en zorg wordt zo een stuk prettiger en gemakkelijker.

Zien is beleven!
Zelf ervaren wat ’t Haaienhonk u en uw kinderen kan bieden? Dat kan! U bent van harte welkom voor een inspirerende rondleiding. En uw kind kan een middag meebeleven bij ’t Haaienhonk en deelnemen aan de activiteiten die plaatsvinden, want zien is beleven!

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met ’t Haaienhonk; op werkdagen te bereiken op telefoonnummer (073) 522 16 70 of per mail via info@haaienhonk.nl. En als u liever eerst zelf meer informatie inwint, kijkt u dan eens op de website: www.goudvisje.nl. Ook de informatieavonden op school bieden mogelijkheid tot het stellen van vragen. Hierbij zijn altijd medewerkers van ’t Haaienhonk aanwezig.

Inschrijven kan online via de website van 't Haaienhonk, dit verloopt niet via school.